© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Emekli Promosyonları Açıklaması
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Emekli Promosyonları Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Emekli Promosyonları Açıklaması

haberler haberler - - 2 dk okuma süresi
24 0

Emeklilere Müjde: Banka Promosyonları Artıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçime 10 gün kala emeklilere verilen maaş promosyonlarıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Erdoğan, emeklilere banka promosyonu ödenmesi uygulamasının devam edeceğini duyurarak, kamu ve özel bankaların 8 bin ila 12 bin lira arasında promosyon ödemeleri yapacaklarını belirtti.

Özel Bankalar da Promosyon Ödemelerine Dahil Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel bankalara yönelik çağrısının ardından, özel bankalar da emekli promosyonları ödemelerine dahil oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu, 19 banka ile protokol imzalayarak, emeklilere 8 bin ila 12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapılacağını duyurdu.

Bankaların Promosyon Ödeme Şartları

SGK’nin açıklamasına göre, belirlenen promosyon tutarları asgari seviyede olup, bankalar kendi uygulamaları doğrultusunda miktarları artırabilecekler. Emekliler ve hak sahipleri bankalara başvurarak promosyon ödemelerinden faydalanabilecekler. Ayrıca ölüm aylığı alan hak sahiplerine de 5 bin lira promosyon ödemesi yapılacak.

Protokol imzalanan bankalar arasında Akbank, Garanti Bankası, İş Bankası, Ziraat Bankası gibi büyük bankaların yanı sıra Albaraka Türk, Kuveyt Türk, Türkiye Finans gibi katılım bankaları da bulunuyor.

İlgili Yazılar