© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Piksel Sticker ile Evinizi Görenleri Büyüleyebilirsiniz
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Piksel Sticker ile Evinizi Görenleri Büyüleyebilirsiniz

Piksel Sticker ile Evinizi Görenleri Büyüleyebilirsiniz

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
272 0

Davet edilen misafire güzel bir ev dekorasyonu sunmak, her ev sahibi için güzel hissettiren detaylardan biridir. Bu bağlamda günümüzde ev dekorasyonunda, özellikle de duvar dekorasyonunda çeşitli yöntemler tercih ediliyor. Bu yöntemler arasında ise son dönemlerde duvar stickerları ön plana çıkmaya başladı. Bilinenin aksine çok daha büyük ebatlarda ve kaliteli çözünürlükte baskılanan duvar stickerları uzun ömürlü olduğu da biliniyor.

Kocaeli reklam ajansı tarafından başlatılan çalışma Piksel Sticker markası bünyesinde devam ettiriliyor. Bu bağlamda mağazanın satışları da bir hayli yükselişte diyebiliriz. Üstelik mağaza genelinde sunulan ürünlerin hepsi de uygun fiyatlandırmalara tabii oluyor.

Birbirinden Güzel Duvar Stickerları Hiç Bu Kadar Modern Durmamıştı!

Hem bohem tarz hem de modern havayı evinizde yakalamanız artık mümkün. Piksel Sticker markası bünyesinde satışa sunulan ürünlerin hepsi istenilen havayı veriyor. Özellikle de çocuk odası stickerları en çok tercih edilenler arasında başı çekiyor. Birbirinden güzel ve hoş görünüme sahip olan bu stickerlar ise online mağazada müşterileri bekliyor.

Modern bir görünüm, hoş bir duvar aksesuarı isteyenler için Piksel Sticker markası büyük bir başarıya imza atıyor. Marka şimdilerde online web adresi ve İnstagram hesabı üzerinden ürün tanıtımlarını gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra müşterilerin istedikleri ebatlara uygun olarak ürün siparişi verilmesi de mümkündür. Tüm tasarımlarıyla beraber duvar stickerları yükselişe geçmeye devam ediyor.

Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/pikselsticker

Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/pikselgrafik/

İlgili Yazılar