© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

MIXX Awards Türkiye 2021 Ödülleri Sahiplerini Buldu
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. MIXX Awards Türkiye 2021 Ödülleri Sahiplerini Buldu

MIXX Awards Türkiye 2021 Ödülleri Sahiplerini Buldu

haberler haberler - - 2 dk okuma süresi
11 0

IAB Tarafından 14. Kez Düzenlendi

Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçlarıyla reklamların değerlendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından 14. kez düzenlendi. Ödül töreni, Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleşti.

Katılımcılar ve Ödül Sahipleri

Ödül törenine reklamveren markalar, yayıncı mecralar, reklam ajansları ve sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı. Toplam 736 başvurunun yapıldığı törende, 28 kategoride 450 kampanya arasından 61 kampanya ödüle layık görüldü.

Öne Çıkan Kampanyalar

En prestijli ödül olan “Yılın En İyisi Ödülü”, “En Büyük Armağan” kampanyası ile 4129Grey ve Teknosa’nın oldu. Ayrıca sahibinden.com Özel Ödülü’nü “GarantiON-Sahibinden” kampanyası ile Toyota ve Universal McCann kazandı. Bu sene ödüller arasında Cumhuriyetin 100. Yılı Özel Kategorisi de bulunmaktaydı.

Yenilikçi Kategoriler ve Genişleyen İzler

MIXX Awards Türkiye, bu yıl genç yeteneklere odaklanan GENÇ MIXX, dijital açıkhava reklamcılığı, CTV veya Addressable TV, sürdürülebilirlik kampanyaları ve Cumhuriyetin 100. Yılı Özel Kategorisi gibi yeni kategorilerle yaratıcılık sınırlarını genişletti.

Sponsorlar ve Destekçiler

Sahibinden.com Platin Sponsor, Arçelik Başarı Sponsoru, sozcu.com.tr Lider Sponsor ve birçok kurumun katkılarıyla gerçekleşen 14. MIXX Awards Türkiye, sektördeki başarılı ve yaratıcı çalışmaları ödüllendirmeye devam ediyor.

İlgili Yazılar