--:--:--

İzmir’in Köklü Markası 1924 Gönen, Alsancak’ta İlk Franchise Şubesini Açtı.

      İzmirli kahve markası 1924 Gönen’in ilk franchise mağazası hizmete girdi. Eyüp Güvenen ve Ertuğrul Gazi Kırmacı  işletmeciliğinde hizmete giren 1924 Gönen şubesinin açılışına davetliler yoğun ilgi gösterdi. Marka, çay-kahve satışı ile içimi bir araya getiren şık konseptiyle İzmirlilere yeni bir lezzet lokasyonu oluşturdu.Firma, 1924’ten günümüze uzanan lezzet yolculuğunu İzmir Alsancak’a taşıdı. Türkiye’nin…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
İzmir’in Köklü Markası 1924 Gönen, Alsancak’ta İlk Franchise Şubesini Açtı.

 

 

 

İzmirli kahve markası 1924 Gönen’in ilk franchise mağazası hizmete girdi. Eyüp Güvenen ve Ertuğrul Gazi Kırmacı  işletmeciliğinde hizmete giren 1924 Gönen şubesinin açılışına davetliler yoğun ilgi gösterdi.

Marka, çay-kahve satışı ile içimi bir araya getiren şık konseptiyle İzmirlilere yeni bir lezzet lokasyonu oluşturdu.Firma, 1924’ten günümüze uzanan lezzet yolculuğunu İzmir Alsancak’a taşıdı.

Türkiye’nin köklü kahve markalarından 1924 Gönen, 101 yıldır süregelen lezzet geleneğini yeni şubeler açarak tüm Türkiye’ye ulaştırmaya başladı. Açılış törenine iş ve cemiyet dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Odun ateşinde kavrulan Türk ve dünya kahvelerinin yer aldığı yeni şube, kahve ve çay tutkunlarının ilgisini çekti.

Sadece, çikolata demleme ekipmanları ve özel bitki çayları konseptiyle dikkat çeken 1924 Gönen, değişen tüketim alışkanlıkları ve beğenilere yönelik sunduğu ürünlerle İzmirlilerden tam not aldı.

Firmada kahveler günlük olarak kavruluyor ve sipariş anında öğütülerek tazeliğini koruyor. Marka, bu özelliğiyle geleneksel kahve deneyimini modern tüketici beklentileri ile buluşturuyor.

Açılışta konuşma yapan 1924 Gönen Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Gönen, markanın büyüme vizyonuna dikkat çekerek, “Marka olarak 101 yıllık geçmişimizi geleceğe taşımaktan büyük gurur duyuyoruz. Alsancak’taki yeni şubemiz, İzmir’deki ilk adımımız.

Çok yakında farklı şehirlerde de yeni şubelerimizle yer alacağız” dedi.

Açıklamalarına devam eden Gönen, “Alsancak’taki bu mekana bayilik verirken acaba buraya sığabilir miyiz diye çok düşündük ama bayi adayları ile tüm yüreklere sığarız dedik.

Lokasyon zenginliği, hem de bayi adayımızın bize uygunluğu bu mekanın açılışını hızlandırdı. Biz güzel bir ekip olduk. 15 gün sonra Kayseri’de, 1 ay sonra Milas’ta yeni şubelerimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Ardından Çeşme’de arabaya servis yapılan ilk yerli marka olarak işletmemizi açacağız. Mayıs sonunda Güzelyalı’da bir şubemiz daha hizmete girecek. Tüm mağazalarımızda kahve ve çay satışının yanı sıra oturup içebileceğiniz alanlarda yer alacak. Açılan dükkanlarda iki farklı konsepti bir araya getirerek iki ayrı kar merkezli lokasyonlar oluşturuyoruz. Bu konseptimizin üzerine gitmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Benzer Haberler
Kıbrıs’ta öğrenciler için ücretsiz ilan ve yapay zeka dönemi başlıyor
Kıbrıs’ta öğrenciler için ücretsiz ilan ve yapay zeka dönemi başlıyor
Ramazan’da Doğal Ağız Bakımı ile Gün Boyu Ferah Nefes
Ramazan’da Doğal Ağız Bakımı ile Gün Boyu Ferah Nefes
Eğitimci Ali Çöşge Öncülüğünde Ankara Parkur Türkiye’nin En Büyük Hazırlık Merkezlerinden Biri Oldu
Eğitimci Ali Çöşge Öncülüğünde Ankara Parkur Türkiye’nin En Büyük Hazırlık Merkezlerinden Biri Oldu
U.S. Polo Assn.’in Desteklediği 2026 U.S. Open Kadınlar Polo Şampiyonası Sonuçlandı: Şampiyon Victory Eastern Hay
U.S. Polo Assn.’in Desteklediği 2026 U.S. Open Kadınlar Polo Şampiyonası Sonuçlandı: Şampiyon Victory Eastern Hay
Halka Arz Rehberi Arayan Yatırımcıların Yeni Durağı
Halka Arz Rehberi Arayan Yatırımcıların Yeni Durağı
Plus İnsan Kaynakları ve Nişantaşı Üniversitesi’nden Genç İstihdama Güçlü Kariyer Ortaklığı
Plus İnsan Kaynakları ve Nişantaşı Üniversitesi’nden Genç İstihdama Güçlü Kariyer Ortaklığı
Yaşama dair Haberin Doğru Adresi
Copyright © 2025 Tüm hakları GUİD3RS 'de saklıdır.