© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Özgür Özel: "Denizli'de Çiftçinin ve Emeklinin Hakkını Savunacağız"
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Özgür Özel: “Denizli’de Çiftçinin ve Emeklinin Hakkını Savunacağız”

Özgür Özel: “Denizli’de Çiftçinin ve Emeklinin Hakkını Savunacağız”

haberler haberler - - 2 dk okuma süresi
33 0

Özgür Özel, Denizli’de Çiftçi ve Emeklilerle Buluştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli’de miting düzenledi. CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve ilçe belediye başkan adaylarının da katıldığı mitingde konuşan Özel, Denizli’nin tarım ve işsizlik sorunlarına değindi. İşte Özel’in açıklamalarından öne çıkanlar:

“Denizli’de 2 Bin 700 Tekstil Atölyesi Kapandı”

Özel, Denizli’nin dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğunu belirterek, madencilik faaliyetlerinin tarım arazilerini tehdit ettiğini vurguladı. Son bir yılda 2 bin 700 tekstil atölyesinin kapandığını ve 200 bin Denizlili gencin işsiz kaldığını ifade etti.

“Uçaktan Bakınca Emeklileri Karınca Gibi Görüyorlar”

Emeklilerin sorunlarına da değinen Özel, emekli maaşlarının düşüklüğüne ve yaşadıkları ekonomik sıkıntılara dikkat çekti. “Uçaktan bakınca emeklileri karınca gibi görüyorlar. Karınca çalışkandır. Bu emekliler ömürleri boyunca adeta karınca gibi çalıştılar. Bugünlere geldiler. Sen onlara haksızlık yaptın” ifadelerini kullandı.

“Buradan İyi İnsanlara Sesleniyorum, Sandıkta Birleşelim”

Özgür Özel, son olarak Denizli’de yapılacak seçimlerdeki öneme dikkat çekerek, iyi insanlara seslendi. “Anketler şunu söylüyor; Eski ittifak ortaklarımız CHP’ye oy verirse, CHP kesin kazanıyor. Ama başka bir partiye oy verirlerse, Denizli’de AK Parti kazanıyor. Onun için burada samimiyetle söylüyorum. Gelin 31 Mart’ta sandıkta vicdanın ittifakını yapalım” dedi.

İlgili Yazılar