© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de Halka Hitap Etti
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’de Halka Hitap Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’de Halka Hitap Etti

haberler haberler - - 2 dk okuma süresi
27 0

Erdoğan Kocaeli’deki Mitingde Halkı Selamladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’de düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, kalabalığı en kalbi duygularıyla hürmet ve muhabbetle selamladığını belirtti.

Erdoğan’ın Konuşmasından Satır Başları

Erdoğan, “Haçlı sürülerine göğsünü siper eden, şehitler bucağı fetihler ocağı Kocaeli’yi bugün bir kez daha saygıyla selamlıyorum” ifadesini kullandı.

Erdoğan, Kocaeli’de Cumhur İttifakı olarak milletvekilliğinde yüzde 54, Cumhurbaşkanlığında yüzde 54,3 oy oranlarına ulaştıklarını belirtti.

31 Mart seçimlerinde elde ettikleri başarıyı daha da yukarılara taşımaya hazır olduklarını söyleyen Erdoğan, Kocaeli’nin tercihini Cumhur İttifakı’ndan yana yapacağına inandığını ifade etti.

Erdoğan’ın Çağrısı

Erdoğan, Kocaeli halkından 14-28 Mayıs seçimlerindeki güçlü destekleri için teşekkür ederken, seçim gününe kadar halkın kapı kapı dolaşarak Cumhur İttifakı’nın yanında durmalarını istedi.

Sandığa Gitme Çağrısı

Erdoğan, seçimlerde sandığa gidilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Sandığın telafisi olmaz. Herkes sabah erkenden sandıklara koşmalı ve tercihini hizmet edecek, sözünde duracak isimlerden yana kullanmalı” dedi.

Deprem Sonrası Çalışmalar

Erdoğan, deprem sonrası Kocaeli için yapılan çalışmalardan da bahsederek, 80 bine yakın konutun ve köy evinin hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

Deprem bölgesinin imarı yanında riskli yerleşim yerlerinin de depreme hazırlıklı hale getirileceğini söyleyen Erdoğan, Kocaeli’nin önemli bir yere sahip olduğunu aktardı.

Erdoğan, seçimlerin Kocaeli ve Türkiye için hayırlara vesile olmasını dilerken, milletin birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaptı.

İlgili Yazılar