--:--:--

TVekstra ArabyAds ve LG Ad Solutions ile Stratejik Ortaklığını Yeniledi

TVekstra, ArabyAds ve LG Ad Solutions ile stratejik ortaklığını yenileyerek Türkiye’de CTV reklamcılığında liderliğini pekiştiriyor.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
TVekstra ArabyAds ve LG Ad Solutions ile Stratejik Ortaklığını Yeniledi

Türkiye’nin önde gelen Connected TV (CTV) ve adreslenebilir TV reklam platformu TVekstra, ArabyAds ve LG Ad Solutions ile stratejik iş birliğini yenilediğini duyurdu. Bu yenileme, TVekstra’nın Türkiye’de CTV reklamcılığının geleceğini şekillendirme vizyonunu pekiştiriyor.

TVekstra, Türkiye pazarında LG Smart TV envanterine erişim sağlarken, ArabyAds’in pazarlama teknolojileri ve LG Ad Solutions’ın küresel CTV altyapısıyla entegre bir çözüm sunuyor. Bu ortaklık, yerel ve uluslararası markalar için kapsamlı bir reklam deneyimi vadediyor.

Reklamcılıkta Yeni Dönem ve Hedefler

Yenilenen anlaşma kapsamında TVekstra, büyüme stratejisini hızlandırmayı hedefliyor. Odak noktaları arasında gelişmiş reklam formatlarının yaygınlaştırılması, hedef kitle segmentasyonunun güçlendirilmesi ve programatik çözümlerin ölçeklendirilmesi yer alıyor. Ayrıca, reklamverenler için daha net ve performans odaklı ölçümleme modellerine yatırım yapılması planlanıyor.

Türkiye, artan Smart TV kullanımı ve streaming talebiyle dijital video reklamcılığı için stratejik bir pazar konumunda. Avrupa ve MENA bölgelerinin kesişim noktasında yer alan Türkiye, TVekstra’nın bölgesel büyüme hedeflerinde kilit rol oynuyor.

TVekstra CEO’su Merve Eraslanoğlu, iş birliğinin yenilenmesinin bir devamlılık ve niyet beyanı olduğunu belirtti. Eraslanoğlu, “ArabyAds ve LG Ad Solutions ile pazarı aktif olarak şekillendiriyoruz. Önümüzdeki dönemde odağımız; daha akıllı hedefleme, daha etkili reklam formatları ve markalar için ölçülebilir iş sonuçları sunmak olacak” dedi.

ArabyAds Chief Growth Officer’ı Imad Sarrouf, Türkiye’nin gelişmiş CTV çözümleriyle MENA ve Avrupa pazarları arasında köprü kurma stratejilerinin merkezinde yer aldığını vurguladı. Sarrouf, “TVekstra ve LG Ad Solutions ile iş birliğimizi yenilememiz, hem pazara hem de birlikte yarattığımız değere duyduğumuz güçlü güveni yansıtıyor” diye ekledi.

TVekstra, bu iş birliğiyle markalara evin en büyük ekranında erişim, hassasiyet ve performansı bir araya getiren güçlü bir çözüm sunmayı amaçlıyor. Veri odaklı ve yüksek etkili reklam sonuçları elde etmek isteyen markalar için TVekstra, başvurulan iş ortağı konumunu güçlendiriyor.

Benzer Haberler
X, İçerik Hırsızlığı ve Etkileşim Manipülasyonuna Karşı Yeni Önlemler Aldı
X, İçerik Hırsızlığı ve Etkileşim Manipülasyonuna Karşı Yeni Önlemler Aldı
WhatsApp Sesli Mesaj Widgetı İle Çoklu Gönderim Dönemi Başlıyor
WhatsApp Sesli Mesaj Widgetı İle Çoklu Gönderim Dönemi Başlıyor
Samanyolu’nda Ahududu Kokulu Şeker Keşfedildi
Samanyolu’nda Ahududu Kokulu Şeker Keşfedildi
OpenAI’dan Yeni Yapay Zeka Sistemi GPT-Red Tanıtıldı Kullanıcılara Sunulmayacak
OpenAI’dan Yeni Yapay Zeka Sistemi GPT-Red Tanıtıldı Kullanıcılara Sunulmayacak
PlayStation 6 için buharlaşma tabanlı yeni soğutma sistemi iddiası
PlayStation 6 için buharlaşma tabanlı yeni soğutma sistemi iddiası
Samsung Galaxy S27 Pro Kamera Planları Değişti Ultra Modeliyle Ayrışıyor
Samsung Galaxy S27 Pro Kamera Planları Değişti Ultra Modeliyle Ayrışıyor
Yaşama dair Haberin Doğru Adresi
Copyright © 2025 Tüm hakları GUİD3RS 'de saklıdır.