Tekin, Özel Eğitimde Rehabilitasyon Merkezlerinin Rolünü Vurguladı Tekin, Kundu Oteller Bölgesi’nde düzenlenen toplantıda özel bireylere yönelik çalışanlara teşekkür etti. Öğretmenler ve özel kurum sahipleriyle işbirliği yapacaklarının sözünü verdi. Cumhurbaşkanı ve Eşi Hassasiyetle Yaklaştı Tekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın özel bireylere hassasiyetle yaklaştığını vurgulayarak, uluslararası raporlarda övgüyle bahsedilen çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Meydana Gelen…
Tekin, Kundu Oteller Bölgesi’nde düzenlenen toplantıda özel bireylere yönelik çalışanlara teşekkür etti. Öğretmenler ve özel kurum sahipleriyle işbirliği yapacaklarının sözünü verdi.
Tekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın özel bireylere hassasiyetle yaklaştığını vurgulayarak, uluslararası raporlarda övgüyle bahsedilen çalışmalara devam edeceklerini belirtti.
Tekin, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ni hayata geçirdiklerini ve 18 milyon öğrenciyi kapsayan bir müfredat revizyonu yaptıklarını ifade etti. Ayrıca, biyometrik kimlik doğrulama mekanizmasının faaliyete geçirileceğini ve kota uygulamasının başlatıldığını açıkladı.
Tekin, işini düzgün yapanların itibarını korumak adına alınan tedbirlerin devam edeceğini belirterek, öğrencilerin devam takip sistemi için biyometrik kimlik doğrulama mekanizmasının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, özel eğitim sürecinin erken yaşlarda başlaması ve özel eğitim ücretlerinin sabit artışa bağlanması gibi konularda çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Programda, özel bireylerin sunduğu performanslar da dikkat çekti. Otizmli Taylan Hartavi’nin piyano resitali ve görme engelli gençlerin keman ve piyano dinletisi katılımcılardan tam not aldı.
Özel Eğitimde Rehabilitasyon Merkezleri Toplantısı, 12 Kasım’da sona erecek.
Bu önemli toplantıda, özel eğitim alanında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve önemli kararların alınması bekleniyor.
Reklam % İşbirliği: [email protected]