© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Adana'da Belediye Ziyaretlerine Devam Ediyor
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. CHP Genel Başkanı Özgür Özel Adana’da Belediye Ziyaretlerine Devam Ediyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Adana’da Belediye Ziyaretlerine Devam Ediyor

haberler haberler - - 2 dk okuma süresi
33 0

Özgür Özel, Adana’da Teşekkür Ziyaretlerini Sürdürdü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından belediyeyi kazandığı il ve ilçelere teşekkür ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Özel, bu kapsamda Adana’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Adana’daki Ziyaretler

Özel, Adana’daki ilk durağı olan partisinin il başkanlığını ziyaret ettikten sonra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti. Özel, Karalar’ı Adana’da iki kez üst üste seçilmesinden dolayı tebrik etti.

İl Başkanı Özel’den Tebrik ve Destek

Özel, Adana’da belediye başkanlarının başarısına vurgu yaparak, “Adana gibi bir şehirde beş yıl boyunca önemli başarılar elde edildi. Bu başarı, israfa karşı olmanın, yolsuzluğa bulaşmamanın ve adil bir şekilde belediyeyi yönetmenin karşılığıdır.” dedi.

Gelecek Hedefler

Özel, Adana’da elde edilen başarıların Türkiye geneline de örnek olacağını belirterek, CHP’nin iktidara talip olduğunu vurguladı. Özel, erken seçim durumunda da hazır olduklarını belirtti.

Atama Geri Alındı

Özel, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in kayınbiraderini belediyede işe almasına ilişkin yaşanan olayda, atamanın geri alındığını ve genelgenin belediye başkanlarını bağlayıcı olduğunu hatırlattı.

İlgili Yazılar