Rockstar Games, GTA 6 için ön siparişlerin 25 Haziran’da başlayacağını duyurdu. Oyunun kapak tasarımı da ilk kez paylaşıldı.
Rockstar Games, uzun süredir beklenen Grand Theft Auto VI (GTA 6) için ön siparişlerin 25 Haziran’da başlayacağını resmen duyurdu. Şirket, 18 Haziran 2026 tarihinde yaptığı açıklamayla birlikte oyunun merakla beklenen kapak tasarımını da ilk kez yayınladı. Ön siparişler, dijital mağazalar ve seçkin perakendeciler aracılığıyla oyunseverlerin erişimine açılacak.
Rockstar Games tarafından paylaşılan kapak tasarımında, oyunun ana karakterleri Lucia Caminos ve Jason Duval merkezi bir konumda yer alıyor. Görselde ayrıca bir spor araba, sürat teknesi, motosiklet ve helikopter gibi oyun içi unsurlar dikkat çekiyor. Kapak resminin alt kısmında ise Grand Theft Auto VI’nın yardımcı karakterlerinden bazıları bulunuyor.
Grand Theft Auto VI (GTA 6), 19 Kasım 2026 tarihinde PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsolları için resmi olarak piyasaya sürülecek. Oyun, ön sipariş sürecinin tamamlanmasının ardından küresel çapta oyunseverlerle buluşacak.
Reklam % İşbirliği: [email protected]